HTML

Pest megye 5. vk.

Csomád, Csömör, Dunakeszi, Erdőkertes, Fót, Göd, Veresegyház polgárai! Térjünk vissza a jövőbe! Javaslata van? Írjon: peter.juhasz@jpl.hu

Bemutatkozó

jp01.jpg

Juhász Péter (LMP) életrajza itt elérhető

Április 6-án az LMP ismét bejutott a Parlamentbe, ezúton köszönöm szavazóinknak!

A 2014-es parlamenti választások során a kampányomra elköltött pénz: 791096 Ft

Kövess!

2014.02.12. 23:02 Juhász Péter (LMP)

EZEK ellen máshogy nem megy

Sokan megírták már, hogy a Nézőpont Intézet Pártválasztó alkalmazását rosszul paraméterezték. Simán kihozta nekem, hogy a DK-ra kéne szavaznom, annak ellenére, hogy felülsúlyoztam a 2006-os rendőri visszaélések kivizsgálásának szükségességét, az ügynökakták nyilvánosságra hozását, ugyanakkor hidegen hagy az őszödi beszéd… Nem pont alap DK-s paraméterek. Viszont továbbra is talány, hogy mit is szeretne a magyar választóknak azon része, aki nem akar beülni a hintába, és sem a kormánypártra, sem az összefogásra nem kíván szavazni.

Most, hogy már volt szerencsém számos kommentet elolvasni, emberekkel beszélgetni, érdeklődni pártpreferenciákról, már meg merem próbálni megalkotni az ideális párt profilját.

Az ideális párt legyen tisztakezű, múlt nélküli, induljon a zéróról. Ugyanakkor legyen országos támogatottsága a semmiből, profi online kommunikáció, és minden városban klubhelységek, érdekes programokkal. Legyenek fajsúlyosak, mert EZEK ellen máshogy nem megy.

Minden korrupciótól mentesek legyenek, de értsenek hozzá maximálisan, mert EZEK ellen máshogy nem megy. Az ideális pártban mindenki úgy legyen kung-fu császár, hogy életében nem ütött meg senkit.

Az ideális párt tagjai szakértők. Nem baj, ha van az elnökségben egy-két Nobel-díjas, de csak akkor, ha nem valami unalmas professzorok a rossz kis kordzakóikban, az a szavazó halála. Tudni kell öltözködni, viselkedni, adott esetben pálinkázni, disznót vágni, mert EZEK ellen máshogy nem megy.

De az ideális párt tagjai úgy szakértők, hogy azt érdekesen, lazán tudják átadni, lehetőleg max egy percben, mert annál hosszabb az unalmas. De ne legyenek demagógok, ne egyszerűsítsenek le semmit, mert azt a választó kiszúrja és számon kéri, és kész a baj. Az ideális párt minden tagjának legyen humora, bírják a kritikát, mert ha nem bírják, akkor akár le is húzhatják magukat, mert EZEK ellen máshogy nem megy.

Az ideális pártban mindenkinek van jogsija. És nem fél használni! Az nem érezheti át az emberek valós problémáit, aki nem állt még az M7-esen Érdnél négy órát dugóban augusztus 20-án délután. Felejtsétek el a biciklit. Mert EZEK ellen máshogy nem megy.

Az ideális pártban természetesen vannak nők, megfelelő arányban. Illetve megfelelő arányokkal... ILYEN csöcsökkel. Nem emancipunci fapinák, hanem jófej csajok. És tudják hol a helyük. Oktatásban, környezetvédelemben, népjóléti dolgokban megnyilvánulnak, de csakis visszafogottan, nem provokálva. Mert EZEK ellen máshogy nem megy.

Az ideális part maximálisan tartja magát a jogállamiság kereteihez. Nem kellenek az ilyen performanszok. De az isten szerelmére, mutassanak azért néha valamit, különben még azt hihetnénk, hogy semmit sem csinálnak. Nem színészkedni kell, hanem kell valami olyan izé, olyan hatásos dolog! Mert EZEK ellen máshogy nem megy.

Az ideális pártnak legyenek szilárd elvei! De tudnia kell, hogy mikor hallgassa azt el a választók elől. Érted, most egy ilyen rezsicsökkentés ellen mivel mész harcba? Hogy minőségi oktatás? Jézusom, nemá’! Kell egy hangzatos dolog, bele kell állni egy igazi üzenettel a kampányba! Mert EZEK ellen máshogy nem megy.

Az ideális pártot lehessen szeretni! Legyenek érdekesek, vonzók, építkezzenek alulról, mert EZEK ellen máshogy nem megy. De ha lehet, akkor engem hagyjanak ki ebből az egészből, a négyévenkénti szavazás bőven elég.

Ha bárki magára ismer, az a véletlen műve.

Szerinted is itt az ideje visszatérni a jövőbe? Kövesd kampányom a Facebookon!

8 komment · 1 trackback

Címkék: lehet más a politika választás 2014


A bejegyzés trackback címe:

https://kepviseloleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr735811871

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Erőre ország népe 2014.02.13. 06:17:36

Új pártalapítási hullámnak vagyunk tanúi. Ez tart a 2006 utáni mozgalmaktól kezdve a mostani pártalapításokig (4K!, Együtt2014, Párbeszéd), és része két szervezet, az LMP és a Jobbik parlementbe jutása. A folyamat eredménye persze sok kis párt léte, a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2llkedő 2014.02.13. 07:08:55

Az ideális férfi nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik és nem létezik!

Valami hasonló az, amit itt leírtál.

Tyreo 2014.02.13. 07:50:15

Ez jó, főleg az utolsó :D

csakférfi 2014.02.13. 07:54:45

Az ideális párt nem az emberek véleményére ad hanem az emberek adnak a párt véleményére.
Mivel a párt
nem lop
nem hazudik
nem csal
nem öl
nem csalja meg a feleségét
nem támogatja a másságot
nem él,csak van
-dolgozik
-tiszteli a szüleit
-tiszteli a nőket
-tiszteli a férfiakat
-tiszteli a munkát
-tiszteli a törvényt
-tisztán érthetően beszél
-tiszteli az embert aki miatt ő politikus lett
-önmagát nem szolgálja
-szolga aki nevet azon mennyire egyszerüen lehet munka nélkül sok pénzt keresni.
Ingyen beszélget nem pénzért.
Alkot és nem a jövőt teszi szebbé hanem a mában tesz azért mert a múlt nem befolyásolja.
Okos?

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.02.13. 08:10:53

Nekem meg azt hozta ki, hogy a Fideszre kell szavaznom, de nem ezt fogom tenni.

körülnéz 2014.02.13. 12:19:48

én magára ismertem, de ez nem véletlen :)

MacPhisto 2014.02.14. 19:35:42

post of the campaign

xD
süti beállítások módosítása